search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:17
MENU CLOSE

Βασιλειάδης για Ζουράρι: Ατόπημα αυτό που είπε, ακόμα και αν το έκανε για αστεϊσμό

15.01.2018 09:13

Θέση για όσα προσβλητικά είπε ο Κώστας Ζουράρις, για τον Ολυμπιακό αλλά και τον Άρη, πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή των Βασίλη Βέργη και Βάιου Τσούτσικα. 

Ο υφυπουργός αθλητισμού, καταδίκασε όσα ειπώθηκαν και τόνισε ότι η δήλωση αποτελεί ατόπημα, ακόμα και αν έγινε χάρη αστεϊσμού. 

Αναλυτικά όσα είπε για τον Κώστα Ζουράρι ο Γιώργος Βασιλειάδης στον ΣΠΟΡ FM 

Τα όσα δήλωσε ο κ. Ζουράρις για τους οπαδούς Ολυμπιακού και Άρη: «Είχα μιλήσει για ατόπημα και την πρώτη φορά. Ήταν λάθος ακόμη κι αν το έκανε για λόγους αστεϊσμού. Πέρα από το γεγονός ότι προσβάλει τους φίλους δύο ιστορικών ομάδων, είναι πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται και δεν πρέπει να επικροτούνται. Δίνουμε μάχη να φύγει η χυδαιολογία από τα γήπεδα κι όταν αναπαράγεται από μας είναι πρόβλημα. Είναι γνωστός ο λόγος και η καυστικότητα του κ. Ζουράρι, είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ που δέχεται και πειράγματα με χαμόγελο, αλλά εδώ είναι λάθος. Είναι μεγάλο ατόπημα και σαφέστατα δεν εκφράζει την κυβέρνηση και την πολιτική της στον αθλητισμό». 

Το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δεκτή την παραίτησή του: «Δεν νομίζω ότι δεν θα γίνει δεκτή, αλλά αυτό είναι στο χέρι του πρωθυπουργού. Δεν θέλω να εμπλακώ εγώ σε αυτό. Προσωπικά αυτό που κάνω είναι να καταδικάζω και να διαφωνώ. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν είναι σωστό να αναπαράγουμε εμείς τη χυδαιολογία που υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα. Σας ξαναλέω πάντως ότι νομίζω πως και ο ίδιος έχει καταλάβει το ατόπημα». 

Το γεγονός ότι στο κείμενο της παραίτησης δεν υπάρχει απολογία: «Νομίζω ότι θέτοντας την παραίτησή σου έχεις καταλάβει και το λάθος σου. Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε άλλο. Έχει καταδικαστεί συλλήβδην, από μένα απερίφραστα, από το γενικό μου γραμματέα από την πρώτη στιγμή. Ήταν ένα λάθος, μια αδικία σε βάρος των φίλων του Ολυμπιακού και του Άρη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:17