07/12/2019 02:06:28

Συνοδός ασθενή «τα έσπασε» στο Βενιζέλειο και «έλουσε» με βρισίδια το προσωπικό

Συνοδός ασθενή «τα έσπασε» στο Βενιζέλειο και «έλουσε» με βρισίδια το προσωπικό - Media

 

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν ο βράδυ της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όταν συνοδός ασθενή, έβρισε το προσωπικό και προκάλεσε υλικές ζημιές καθώς όπως είπε καθυστερούσαν. 

Το περιστατικό έφερε στο φως η Ένωση Εργαζομένων Βενιζέλειου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«H Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου καταδικάζει απερίφραστα το νέο περιστατικό βίας που εκτυλίχτηκε στην χθεσινοβραδινή εφημερία της 14.1.2018.

Συγκεκριμένα συνοδός ασθενούς άσκησε λεκτική βία και προκάλεσε υλικές ζημιές, επικαλούμενος την ολιγωρία του προσωπικού και την μη τάχιστη εξυπηρέτηση τους.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο, την επαγγελματική αρτιότητα και το φιλότιμο του προσωπικού, καταδικάζουμε κάθε ενέργεια που απειλεί, θίγει και ταράσσει την οικιακή ειρήνη του Νοσοκομείου και απειλεί την ασφάλεια του προσωπικού, που με αυταπάρνηση προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Για μια ακόμη φορά σε όλους του τόνους καλούμε τη Διοίκηση να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προάσπιση της σωματικής ακεραιότητας του προσωπικού και τη διασφάλιση της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Ταυτόχρονα όμως υπενθυμίζουμε και στους ασθενείς και τους συνοδούς τους ότι πρέπει να αναλογιστούν την κατάσταση στην Υγεία και ότι για την τεράστια αύξηση προσέλευσης στα Επείγοντα των Νοσοκομείων δεν ευθύνεται το προσωπικό αλλά οι αδιέξοδες πολιτικές, η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση, που εύλογα προκάλεσαν συνωστισμό και δυσλειτουργίες σε κάθε τμήμα του Νοσοκομείου». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.