search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:20
MENU CLOSE

Βρήκαν κοκαΐνη πίσω από την εικόνα της Παναγίας – Απίστευτη αποκάλυψη από την ΕΛ.ΑΣ. (Video)

15.01.2018 12:13
Νέος Ποινικός Κώδικας: Δύο χρόνια φυλακή για όποιον …βλαστημήσει - Media

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τράβηξαν από τον τοίχο την εικόνα της Παναγίας στο σπίτι του ζευγαριού στον Πειραιά και βρήκαν σε ποιο σημείο κρύβουν τα ναρκωτικά.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο και την 33χρονη και στη συνέχεια ερεύνησαν τον χώρο.

Σύμφωνα με το newsit.gr μετακινώντας την εικόνα της Παναγίας αποκαλύφθηκε ένας χώρος με μια μικρή τετράγωνη πόρτα. Ένας από τους αστυνομικούς την άνοιξε και έβαλε το χέρι του στο εσωτερικό. Εκεί αρχικά αποκαλύφθηκαν «καλούπια» για τη «συσκευασία» ναρκωτικών. 

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν δεσμίδες με χρήματα και στο τέλος μια πλαστική σακούλα που περιείχε ένα κιλό κοκαΐνης, αλλά και μικρή ποσότητα ηρωίνης.

Οι δράστες με καταγωγή από την Αλβανία είχαν στο διαμέρισμα και ουσίες για τη νόθευση των ναρκωτικών, αλλά και ζυγαριές ακριβείας και μια πρέσα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι πάνω από 12.000 ευρώ, χρήματα τα οποία προέρχονται από το εμπόριο των ναρκωτικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:20