search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:15
MENU CLOSE

Ξεσπά η Παναγοπούλου για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Αρκετά με τα φασιστοειδή που έχουν άποψη επί παντός επιστητού»

15.01.2018 12:40
Ξεσπά η Παναγοπούλου για Παπαγιάννη - Παυλίδου: «Αρκετά με τα φασιστοειδή που έχουν άποψη επί παντός επιστητού» - Media

 

Στο περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε η Βάσια Παναγοπούλου, ξεσπώντας -μέσω μιας ανάρτησής της στο facebook- για όλους εκείνους που της ζητούν να πάρει θέση στο δυσάρεστο συμβάν. Η ηθοποιός ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι ούτε δικαστής ούτε αστυνομία, αρνείται να πάρει το μέρος κάποιου εκ των δυο όπως και να απολύσει τον Μάνο Παπαγιάννη, όπως της ζητήθηκε.

«Καλή και θετική μέρα! Ας συστηθούμε για άλλη μια φορά, λοιπόν: Δεν είμαι δικαστήριο και δεν είμαι αστυνομία. Σχετικά με το περιστατικό της Σοφίας και του Μάνου, λυπάμαι πολύ. Όμως να με συγχωρείτε που δεν απολύω κανέναν – και ας μου ζητήθηκε να απολύσω τον Μάνο – και φυσικά περιμένω τη Σοφία την Τετάρτη στη δουλειά της. αν κάποιος φταίει, θα τιμωρηθεί εκεί που πρέπει δηλ. στη δικαιοσύνη.

Τάσσομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας που μπορεί να υποστεί λεκτική, ψυχολογική ή σωματική βία – αλλά δεν είμαι δικαστής. Υπερασπίζομαι την εργασία όχι μόνο όσων είναι επάνω στη σκηνή αλλά και όλων των εργαζόμενων στο θέατρο μου. Ήρεμα, λοιπόν και να σας ενημερώσω πως για οποιαδήποτε ζημιά υποστώ εγώ ή η επιχείρησή μου, θα διεκδικήσω τα νόμιμα…!» έγραψε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:14