search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:06
MENU CLOSE

Δημήτρης Καμμένος: «Ανθέλληνας και επικίνδυνος ο Γιώργος Παπανδρέου»

15.01.2018 13:23
Αιχμές Καμμένου για την μεταχείριση Ιερώνυμου από το ΕΣΥ: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε;...» - Media

 

Τον Γιώργο Παπανδρέου βράβευσε ο δήμαρχος του Μπεϊλίκντουζου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου για τη συμβολή του στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας, καθώς και τη συνεισφορά του στην προώθηση της ειρήνης σε παγκόσμιο επίπεδο. Με αφορμή το γεγονός αυτό, η Φώφη Γεννηματά έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά της στον Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για την Ελλάδα όσο και το Διεθνές Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Ο Δημήτρης Καμμένος, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με κάτι τέτοιο χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου ανεύθυνο και επικίνδυνο για την πατρίδα μας, καθώς θεωρεί αδιανόητο το γεγονός ότι οι Τούρκοι του απένειμαν βραβείο ειρήνης όταν η Ελλάδα δέχεται απειλές για τα εδάφη της καθημερινά από την Τουρκία.

«Ο Γεώργιος Παπανδρέου απέδειξε για μια ακόμη φορά το ανθελληνικό του παραλήρημα, και πόσο επικίνδυνος μπορεί να αποδειχθεί για την Πατρίδα μας δεχόμενος να βραβευτεί από τους Τούρκους φασίστες οι οποίοι απειλούν ευθέως με εισβολή σε 18 ελληνικά νησιά» αναφέρει ο κ. Δημήτρης Καμμένος σε ανακοίνωσή του με αφορμή την βράβευση του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού από τον Δήμαρχο του Μπεϊλίκντουζου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, για τη συμβολή του στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας και τη συνεισφορά του στην προώθηση της ειρήνης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι δυνατόν κύριε Παπανδρέου να αποδέχεστε ένα βραβείο ειρήνης από αυτούς που με τα λόγια αλλά και τις πράξεις τους κάνουν ότι μπορούν καθημερινά για να τη δυναμιτίσουν;» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος για να προσθέσει: «Σε ποια ειρήνη και συνεργασία μεταξύ των 2 λαών αναφέρεστε; Ξεχάσατε τις δηλώσεις του Οζτούρκ Γιλμάζ περί αποκαλύψεων των ονομάτων 156 νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο, που ανήκουν στην Τουρκία; Τις προκλητικές δηλώσεις με τις οποίες καλούσε την Ελλάδα να μην δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας με το να κατέχει δικά τους εδάφη; Τις ευθείες απειλές προς τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ότι θα φάει βαριοπούλα στο κεφάλι εκεί που δεν το περιμένει; Τις καθημερινές παραβιάσεις;».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προσθέτει: «Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα. Φώφη Γεννηματά έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπανδρέου δηλώνοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα και το Διεθνές Σοσιαλιστικό Κίνημα.Τι αποτελεί τιμή κα. Γεννηματά; Μια βράβευση από το Κεμαλικό Κόμμα και την Τουρκία;» και υπογραμμίζει πως «Η κα. Γεννηματά και  οι λοιποί βουλευτές και υποστηρικτές του Νέου ΠΑΣΟΚ οφείλουν να πάρουν ανοιχτά θέση  και να μας πουν αν στηρίζουν αυτή τη βράβευση ενώ ταυτόχρονα με κάθε ευκαιρία ξιφουλκούν εναντίον του Ερντογάν και των αλυτρωτικών του διαθέσεων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53