search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Χωρίζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ – Τι συνέβη στη σχέση τους (Photos)

15.01.2018 17:25
Χωρίζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ - Τι συνέβη στη σχέση τους (Photos) - Media

 

Μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση ενός αγοριού, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και, κατά τα φαινόμενα, την πρωτοβουλία ανέλαβε η «σύζυγος», η οποία και κατέθεσε συγκεκριμένη αίτηση στα δικαστήρια.

Ο λόγος για τη γνωστή ηθοποιό Αν Χέις η οποία ζήτησε από τα δικαστήρια της Καλιφόρνια να ορίσουν κοινή κηδεμονία του γιου της, Άτλας, που έκανε με τον επίσης ηθοποιό Τζέιμς Τάπερ, με τον οποίο έχει σχέση τα τελευταία δέκα χρόνια, χωρίς, ωστόσο να παντρευτούν.

Η Χέις σε δήλωσή της υποστηρίζει ότι ο λόγος του χωρισμού του ζευγαρίου είναι η σταδιακή αλλαγή της σχέσης τους, ωστόσο τονίζει ότι παραμένουν φίλοι και δεσμευμένοι να μεγαλώσουν μαζί τον 8χρονο Άτλας και τον 15χρονο Χόμερ, γιο της Χέις από προηγούμενο γάμο.

Η Χέις στο παρελθόν είναι παντρευτεί με τον Κόλεϊ Λαφούν, ενώ από το 1997 ως το 2000 ήταν σύντροφος της γνωστής παρουσιάστριας Έλεν Ντετζενέρις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33