search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Ικανοποίηση στην κυβέρνηση για Μεγαλοοικονόμου – Την Τρίτη οι αποφάσεις για τις Επιτροπές που θα ενταχθεί η «συνεργαζόμενη» βουλευτής

15.01.2018 19:54
Μαξίμου σε ΝΔ και Μητσοτάκη: Σταματήστε να τζογάρετε στα εθνικά μας θέματα - Media

 

Με ικανοποίηση σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές το γεγονός της προσχώρησης της ανεξάρτητης βουλευτή Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, Ειδικότερα, λίγο μετά την ψηφοφορία κυβερνητικός αξιωματούχος τόνιζε: «Φαίνεται πως όσο βαδίζουμε στην έξοδο από τα μνημόνια, η κυβερνητική πλειοψηφία, αυξάνεται αντί να μειώνεται, όπως συνέβαινε σε αντίστοιχες ψηφοφορίες νομοσχεδίων για αξιολογήσεις επί προηγούμενων κυβερνήσεων».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως «συνεργαζόμενη» με το κυβερνόν κόμμα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Λευκωσία όπου θα βρεθεί αύριο για την τριμερή Ελλάδας – Κύπρου- Ιορδανίας, θα υπάρξει συνάντηση με το προεδρείο της ΚΟ προκειμένου να εξεταστεί σε ποιες επιτροπές θα συμμετάσχει η κ. Μεγαλοοικονόμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11