search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:36
MENU CLOSE

Μεγαλοοικονόμου για την ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ: Ήθελα κι εγώ να προσθέσω στην προσπάθεια και να βοηθήσω

16.01.2018 08:17
megalooikonomou-1.jpg

«Ναι, θα κατέβω με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αν μου γίνει πρόταση», δηλώνει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλώντας στην ΕΡΤ και ξεκαθαρίζει τους λόγους που την οδήγησαν να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη αλλά και για τη θετική ψήφο της στο πολυνομοσχέδιο. «Είδα οτι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, ήθελα κι εγώ να προσθέσω στην προσπάθεια»

Τι λέει για τον Βασίλη Λεβέντη και ποιες ήταν οι επιλογές του με τις οποίες διαφώνησε και θεωρεί ότι έκαναν κακό στο κόμμα.

«Ήταν προσωπική μου απόφαση την οποία σκέφτηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό» αναφέρει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ενώ για τη θετική της ψήφο εξήγησε ότι υπήρξαν πάρα πολύ θετικά μέτρα, όπως αυτό για το κτηματολόγιο.

Για τον Βασίλη Λεβέντη εξήγησε ότι τον σέβεται και τον εκτιμά και δήλωσε πως «Με την Ένωση Κεντρώων δεν διαφώνησα πολιτικά αλλά με τις επιλογές του διότι έκανε κακό στο κόμμα η επιλογή του να κάνει αντιπρόεδρο της Βουλής τον γιο του. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35