search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:03
MENU CLOSE

Ο ΣΚΑΪ για τον σεισμό στην Αθήνα και τα πλάνα που έπαιξε: Ανθρώπινο λάθος

16.01.2018 11:10
Ο ΣΚΑΪ για τον σεισμό στην Αθήνα και τα πλάνα που έπαιξε: Ανθρώπινο λάθος - Media

Απολογητική ανακοίνωση για τα πλάνα που έπαιξε κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού έκτακτου δελτίου ειδήσεων για τον σεισμό στην Αττική εξέδωσε ο ΣΚΑΪ. 

Ο σταθμός έπαιξε χθες πλάνα από τον σεισμό στη Βρίσα της Λέσβου, όπου πολλά κτίρια είχαν καταρρεύσει και η περιοχή έμοιαζε με γκρεμισμένο τοπίο. Αποτέλεσμα αυτής της «επιλογής» ήταν να δημιουργηθεί τεράστια σύγχυση και να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις των πολιτών. 

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ 

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ μετά τον χθεσινοβραδινό σεισμό στην Αττική ενεργοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να ενημερώσει υπεύθυνα τους τηλεθεατές και ακροατές του σταθμού. Αποτέλεσμα αυτής της «επιλογής» ήταν να δημιουργηθεί τεράστια σύγχυση και να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις των πολιτών. 

Με συνεχή ενημέρωση στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο και έκτακτο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση, μόλις είχε τα επίσημα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου πληροφόρησε τους τηλεθεατές με τη βοήθεια του προέδρου του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιου Λέκκα.

Κατά τη διάρκεια του έκτακτου δελτίου, από ανθρώπινο λάθος, προβλήθηκαν ημερήσια πλάνα αρχείου διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου, με εμφανή την ένδειξη πλάνα αρχείου, που ωστόσο πιθανόν να δημιούργησαν σύγχυση σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τα πλάνα αποσύρθηκαν άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη του, αλλά και την καλόπιστη κριτική και συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα μεγάλα γεγονότα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:02