search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44
MENU CLOSE

«Λυπάμαι τους συναδέλφους μου που ξεφτίζουν – Εγώ αν ήμουν Μαρινέλλα δεν θα τραγουδούσα» (Video)

16.01.2018 13:26
«Λυπάμαι τους συναδέλφους μου που ξεφτίζουν - Εγώ αν ήμουν Μαρινέλλα δεν θα τραγουδούσα» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» έδωσε συνέντευξη ο Ζαφείρης Μελάς, και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Μαρινέλλα. Ο τραγουδιστής εξέφρασε την άποψη ότι οι καλλιτέχνες μεγαλώνοντας θα πρέπει να αποτραβιούνται από την πίστα έτσι ώστε ο κόσμος να τους θυμάται όπως τους αγάπησε και τους ξεχώρισε.

«Αυτή η δουλειά είναι ναρκωτικό και δεν σε αφήνει να παραδεχτείς ότι γέρασες. Έχουμε άπειρα παραδείγματα με πολλούς συναδέλφους που έκαναν χιλιάδες επεμβάσεις για να μπορούν να φαίνονται όμορφοι και λαμπεροί πάνω στην πίστα. Λυπάμαι τόσο πολύ γι’ αυτό το πράγμα, για τους συναδέλφους που ξεφτίζουν και προσπαθούν να φτιάξουν καριέρα από την αρχή. Δεν θα ήθελα να φτάσω σε αυτή τη μοίρα.

Εγώ αν ήμουν Μαρινέλλα δεν θα τραγουδούσα, αλλά για ποιον λόγο; Όχι λόγω ηλικίας, αλλά δεν πρέπει να “πλένεται” αυτό το άγαλμα που λέγεται Μαρινέλλα. Πρέπει να μείνει με την “σκουριά” της, με αυτή την ομορφιά που έχει. Να τα παρατήσει, να μείνει στην ιστορία.

Να την φαντάζετε ο κόσμος, να την ονειρεύεται, δεν χρειάζεται να τη βλέπει ο κόσμος σε αυτή την ηλικία, όπως κι εμένα, κι εγώ το ίδιο, να μας βλέπει να ταλαιπωρούμαστε πάνω στην πίστα να βολοδέρνουμε και να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να περάσει καλά. Δεν έχει την ανάγκη η Μαρινέλλα πλέον να βγαίνει να τραγουδήσει», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44