search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Τεράστια γκάφα Τραμπ: Απίστευτη συμπεριφορά στη σύζυγο και το γιο του (Video)

16.01.2018 14:08
Οργή για το ειρωνικό tweet του Τραμπ για την κλιματική αλλαγή - Media

 

Παρά τις προσπάθειές του να δείξει ότι είναι σοβαρός και ότι νοιάζεται για τους γύρω του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κυριολεκτικά… δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει ότι όλα όσα αναφέρονται, για το πόσο εγωκεντρικός και αδιάφορος για τους γύρω του είναι, αποτελούν γεγονότα και όχι κακίες.

Τελευταία παράδειγμα η αναχώρησή του, μετά της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, και του γιου τους, Μπάρον, από την Ουάσινγκτον για το εξοχικό τους στο Μαρ-Α-Λάγκο στη Φλόριντα.

Οι καιρικές συνθήκες στην Ουάσινγκτον ήταν κακές, και η επιβίβαση στο Προεδρικό Αεροσκάφος έγινε υπό βροχήν. Ωστόσο, ο Τραμπ άρπαξε την τεράστια ομπρέλα του και έσπευσε να μπει στο αεροσκάφος, παρατώντας Μελάνια και Μπάρον στο έλεος των στοιχείων της φύσης.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν το νέο faux-pas του προέδρου των ΗΠΑ, και τώρα αναμένονται οι αντιδράσεις του: προφανώς, θα μιλήσει και πάλι για… fake news.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33