search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:42
MENU CLOSE

Επανασύνδεση-βόμβα: Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα ξαναβρήκε το «θυελλώδες» ζευγάρι (Photos)

16.01.2018 17:00
Επανασύνδεση-βόμβα: Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα ξαναβρήκε το «θυελλώδες» ζευγάρι (Photos) - Media

 

Ήταν μαζί, ήταν παντρεμένοι, χώρισαν για τρίτο πρόσωπο, παντρεύτηκαν με άλλους, ο ένας χώρισε ξαφνικά, ξαναέγιναν φίλοι και τώρα… προετοιμάζονται για να είναι ξανά μαζί;

Αν συμβεί -και κάτι τέτοιο αφήνουν να εννοηθεί δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ- τότε θα πρόκειται για την επανασύνδεση-βόμβα του 2018.

Ο λόγος, φυσικά, για την Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ, οι οποίοι είχαν χωρίσει για τα… μάτια της Αντζελίνα Τζολί. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα δεδομένα αλλάζουν.

Τα δημοσιεύματα από τη στιγμή που η Τζολί έκανε την αίτηση διαζυγίου, αναφέρουν ότι ο Πιτ και η Άνιστον αναθέρμαναν τις φιλικές τους σχέσεις.

Άλλες πληροφορίες από το Χόλιγουντ αναφέρουν ότι ο γάμος της Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού περνά δύσκολη περίοδο με διαφορές που μοιάζουν αγεφύρωτες.

Τρίτο στοιχείο που προστίθεται στη… συνάρτηση ήταν η δήλωση του Πιτ σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η Άνιστον ήταν «η γυναίκα της ζωής του».

Για την ώρα, οι διαψεύσει πάνε κι έρχονται, όμως ακόμα τίποτα δεν είναι σαφές. Αντιθέτως, όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν ανοιχτά, ιδίως όταν μιλάμε για μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:40