search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:29
MENU CLOSE

Σάλος με τη νέα κολεξιόν της Βικτώρια Μπέκαμ: «Βροχή» από κατηγορίες στο διαδίκτυο (Photos)

17.01.2018 08:20
Σάλος με τη νέα κολεξιόν της Βικτώρια Μπέκαμ: «Βροχή» από κατηγορίες στο διαδίκτυο (Photos) - Media

 

Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια της Victoria Beckham για την ανοιξιάτικη κολεξιόν της με την ίδια να αναφέρει ότι οι νέες της δημιουργίες έχουν επιρροές από τα 70s.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν και οι New York Times, το θέαμα του υπερβολικά αδύνατου μοντέλου που πρωτοστατεί στις εικόνες κάνει την εικόνα αποκρουστική περνώντας, μάλιστα, λαθεμένα μηνύματα για την ομορφιά. Όπως τονίζει πλήθος κόσμου το μοντέλο αυτό είναι σχεδόν καχεκτικό και παραπέμπει σε κοπέλα που πάσχει από νευρική ανορεξία.

Αίσθηση έκανε και η κριτική του Βρετανού τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφου  Piers Morgan ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι η Victoria Beckham θα έπρεπε να ντρέπεται.

Πολλές ήταν και οι επιθέσεις μέσω των social media από κοπέλες που στο παρελθόν πέρασαν διατροφικές διαταραχές, υποστηρίζοντας ότι με την καμπάνια αυτή προωθείται ένα απολύτως ανθυγιεινό πρότυπο για τις γυναίκες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:29