20/10/2020 12:03:41

Οργισμένος ο Φερεντίνος με τον Παπαγιάννη: «Έφυγε σαν ποντικός από την πίσω πόρτα»! (Video)

Οργισμένος ο Φερεντίνος με τον Παπαγιάννη: «Έφυγε σαν ποντικός από την πίσω πόρτα»! (Video) - Media

 

Στις δικαστικές αίθουσες οδηγούνται ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου μετά το βίαιο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους στα καμαρίνια του θεάτρου όπου εργάζονται.

Ο Χρήστος Φερεντίνος, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ξέσπασε κατά του ηθοποιού:

«Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί, γιατί δεν μπορείς να λειτουργήσεις πολιτισμένα. Όταν ένας άνθρωπος λειτουργεί με τέτοια βία επειδή ξέχασε μια ηθοποιός να πει την ατάκα επάνω κι έχασε το αστείο του, μπήκε οργισμένος μετά στο καμαρίνι, έσπασε την πόρτα και άρχισε να την ξυλοκοπεί. Την ξυλοκόπησε, την πέταξε κάτω. Πήγε το κορίτσι στο νοσοκομείο και ακολουθείται πλέον η νόμιμη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον  τύπο. Το νταηλίκι, όμως, δεν το έδειξε και στους αστυνομικούς όταν πήγαν να τον συλλάβουν. Έτρεχε και την έκανε από την πίσω πλευρά. Σαν ποντικός έφυγε!

Το εξοργιστικό είναι ότι όταν πήγε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στον Παπαγιάννη και του είπε: «Μα, τι κάνεις; Χτύπησες τη γυναίκα»; Καθόταν, γέλαγε κι έλεγε: «Το έκανα για να την φοβερίσω»! Χρησιμοποίησε αυτή την έκφραση αυτός ο τύπος και δε ζήτησε καμία συγγνώμη από εκεί και πέρα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.