search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:58
MENU CLOSE

Αναταραχή στη ΝΔ Θεσσαλονίκης: Ο Μητσοτάκης «τελείωσε» την πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής

17.01.2018 13:58
Αναταραχή στη ΝΔ Θεσσαλονίκης: Ο Μητσοτάκης «τελείωσε» την πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής - Media

 

Με μια λακωνική ανακοίνωση, η ΝΔ προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στη Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το κόμμα ανακοίνωσε ότι «με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Αντώνης Γυφτόπουλος. Ο κ. Γυφτόπουλος διαδέχεται στη θέση αυτή την κυρία Βασιλική Ευταξά».

Η λακωνική ανακοίνωση, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει πολλές «ουρές», καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, στην κ. Ευταξά ανακοινώθηκε τηλεφωνικώς από ανώτατο κομματικό στέλεχος της Πειραιώς ότι θα γίνουν αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό και η ίδια θα παύσει να ασκεί τα καθήκοντα της προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι  υπήρξε ενόχληση από τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε η κ. Ευταξά προς τους προέδρους των τεσσάρων ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης, συνιστώντας τους αυτοσυγκράτηση στη δημόσια υποστήριξη των συλλαλητηρίων που προγραμματίζονταν για το Σκοπιανό.

Σημειώνεται ότι η κ. Ευταξά ήταν στενή συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ από την εποχή που διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος, ανέλαβε να επανασυστήσει τον γαλάζιο κομματικό μηχανισμό στη συμπρωτεύουσα, αλλά, το τελευταίο διάστημα της χρεωνόταν εσωστρέφεια του κομματικού μηχανισμού της Θεσσαλονίκης, απουσία σε πολλά κρίσιμα ζητήματα και το κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης και μηδαμινή επαφή ακόμη και με τα ΜΜΕ.

(πηγή: voria.gr/reader.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:58