search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:38
MENU CLOSE

Τα «Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας» μας συστήνουν το Πανεπιστήμιο & το Πολυτεχνείο Κρήτης

17.01.2018 14:53
Τα «Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας» μας συστήνουν το Πανεπιστήμιο & το Πολυτεχνείο Κρήτης - Media
 
Το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY «Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας», σε παραγωγή COSMOTE TV, μας ξεναγεί στο Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο Κρήτης, δύο από τα νεώτερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, με παγκόσμια αναγνώριση. Το πρώτο μάλιστα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 500 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (Τετάρτη 24/1, 21.00). 
Η «Μηχανή του Χρόνου» επανέρχεται την Δευτέρα 22/1 στις 21.00 με το νέο επεισόδιο «Η Αθήνα πριν την επανάσταση του 1821». Μέσα από την έρευνα και την επιμέλεια του Χρίστου Βασιλόπουλου, ξεκινάμε ένα «ταξίδι» στο παρελθόν για να ανακαλύψουμε τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα που «σημάδεψαν» την Αθήνα πριν την επανάσταση του 1821.  
Δεν χάνουμε ακόμα την Κυριακή 21/1 στις 21.00, στο πλαίσιο του αφιερώματος του COSMOTE HISTORY «Έλληνες Ζωγράφοι», ένα ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Μόραλη, έναν από τους επιφανέστερους ζωγράφους του 20ού αιώνα, που βάδισε μαζί με την περίφημη γενιά του ’30 και υπήρξε δάσκαλος των σημαντικότερων Ελλήνων εικαστικών.
«Η ελληνική οδύσσεια της Τζοάνα Λάμλεϊ» συνεχίζει να μας ταξιδεύει σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας, για να εξερευνήσουμε τον αρχαίο, αλλά και τον σύγχρονο πολιτισμό της. Στο νέο επεισόδιο, η Βρετανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια περιηγείται στη νησιωτική Ελλάδα. Πρώτος σταθμός η Κρήτη, όπου περνά χρόνο με τους βοσκούς στα βουνά, ενώ στη συνέχεια επισκέπτεται την Κω και την Νίσυρο. Καθένα από τα δεκάδες ελληνικά νησιά έχει μια ιστορία να αφηγηθεί και η Τζοάνα επιχειρεί να ανακαλύψει κάποιες από αυτές (Παρασκευή 19/1, 21.00).
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37