search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:04
MENU CLOSE

Ανατροπή-«βόμβα» στο Survivor 2 – Μπαίνει στο παιχνίδι και γνωστή παρουσιάστρια; (Video, Photo)

17.01.2018 15:37
Τηλεόραση: Κυκλοφόρησε το trailer με τους διάσημους του φετινού Survivor (Video) - Media
 
Πριν από λίγες ημέρες, βγήκαν τα τρέιλερ με τους παίκτες των ομάδων του Survivor 2, στα οποία είδαμε τους 24 καινούργιους παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε στην εκπομπή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι παίκτες της ομάδας των “Διασήμων”, θα είναι 13 και όχι 12.
 
Η παρουσιάστρια μάλιστα, μπορεί να μην είπε το όνομα του νέου μέλους, ωστόσο το “φωτογράφισε”, και από την περιγραφή της φαίνεται ότι αυτή είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
 
«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. 13 θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής. Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα. Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική, είναι juicy.
Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ότι φαίνεται θα είναι. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5», ανέφερε συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

(πηγή: ΣΚΑΪ/enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:04