search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13
MENU CLOSE

«Δηλητήριο» Θεοδωράκη για Τσακαλώτο: Συνεργάζεται με την ακροδεξιά και επικρίνει τον Μακρόν

17.01.2018 15:52
Θεοδωράκης για την κάνναβη: Δεν πρέπει να φοβηθούμε - Media

 

Με ένα άκρως… ιοβόλο tweet σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού το άρθρο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στη γαλλική εφημερίδα Monde, όπου ασκεί κριτική στις ιδέες του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν σχετικά με την αρχιτεκτονική της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε δηκτικά ότι «ο κ. Τσακαλώτος στην Αθήνα συνεργάζεται και συναγελάζεται με την ακροδεξιά του κ.Καμμένου και στη Monde επικρίνει τον Εμμανουέλ Μακρόν που ενώνει κεντροαριστερούς και κεντρoδεξιούς μεταρρυθμιστές. O tempora o mores!».

Απαντώντας σε αντίστοιχο ύφος, συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών σχολίασαν ότι «τα τουίτ τα παίρνει το ποτάμι. Η συζήτηση μένει. Πόσο χρήσιμο θα ήταν να διαβάσει πριν τουιτάρει ο κύριος Θεοδωράκης ή και οι συν αυτώ. Και πόσο πιο σημαντικό θα ήταν να συμβάλει με την άποψή του, έαν διαθέτει κάποια, στην συζήτηση που έχει ανοίξει για το μέλλον της Ευρώπης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13