search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:04
MENU CLOSE

Αποκάλυψη από Καλυβάτση: Τράβηξα τον Παπαγιάννη έξω! (Video)

17.01.2018 16:35
Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν θα κάνω το ΑΜΑΝ σε καμία περίπτωση» (Video) - Media
 
Το επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου έχει πάρει τη νομική οδό και ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό μιας και συμμετέχει στην ίδια παράσταση και εκείνη την ώρα βρισκόταν στο καμαρίνι του και άλλαζε. Ο ηθοποιός περιγράφει στον Alpha τα όσα είδε ο ίδιος εκείνη τη βραδιά…
 
«Ξεκίνησαν από λόγια σε λόγια. Εκνευρίστηκε πάρα πολύ ο Μάνος. Η Σοφία του είπε ότι “Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου αφού μιλάς έτσι”. Μπήκε στο καμαρίνι της, έκλεισε την πόρτα και η συνέχεια είναι ανέβηκε πάνω σαν τον σίφουνα, κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού.
 
Εγώ με αυτούς τους ήχους, έβαλα ένα παντελόνι και άρχισα να ανεβαίνω προς τα πάνω και αυτό μου είδα, ήταν η Κόνι Μεταξά έξω από το καμαρίνι που είδα αυτά τα πράγματα, η Σοφία στο πάτωμα μέσα στο καμαρίνι της, μια καρέκλα από πίσω και ο Μάνος από πάνω να λέει τα δικά του. Τράβηξα τον Μάνο έξω.
 
Δεν είχε προηγηθεί τίποτα, ήταν πολύ ξαφνικό και απότομο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως όταν τον έβγαλα από εκεί μέσα, είχε μια κοκκινίλα στο ένα του μάγουλο, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό ή φοβερό. Όχι μόνο στο θέατρο, αλλά σε όλες τις δουλειές και κατά τη διάρκεια της εργασίας και πριν και μετά κάποια ένταση μπορεί να δημιουργηθεί, μπορεί να πούμε πράγματα, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο το να κάνουμε πράγματα» αναφέρει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

(πηγή: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03