search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:18
MENU CLOSE

Κι όμως, είναι αλήθεια: Έχασε η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε!

17.01.2018 21:58
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είπαν όχι στη μείωση μισθού λόγω κορωνοϊού - Media

 

Τον μάστορά της από τη συμπατριώτισσα βρήκε η Μπαρτσελόνα! Με τον Μέσι να γίνεται μοιραίος (χάνοντας πέναλτι), οι Καταλανοί λύγισαν από την παθιασμένη Εσπανιόλ κι έχασαν πρώτη φορά μετά από 154 μέρες.

Μέσα στη Βαρκελώνη έμελλε να τερματιστεί το φοβερό σερί της Μπαρτσελόνα χωρίς ήττα.

Η ψυχωμένη Εσπανιόλ στρίμωξε τους «μπλαουγκράνα» και επικρατώντας 1-0 στο πρώτο ματς του Copa Del Rey, τους ανάγκασε να φύγουν για πρώτη φορά με σκυμμένο κεφάλι έπειτα από 29 ολόκληρα παιχνίδια στη σεζόν.

Οι Καταλανοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν εκείνοι. Ήταν όμως άστοχοι, ενώ έπεσαν και σε έναν εξαιρετικό Ντιέγκο Λόπεθ.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ δήλωσε παρών όπου χρειάστηκε, ενώ κατάφερε κάτι που ελάχιστοι έχουν μπορέσει στο 62’: Απέκρουσε πέναλτι του Λιονέλ Μέσι (που είχε κερδίσει ο Σέρχι Ρομπέρτο από τον Γκρανέρο) και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10