search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:28
MENU CLOSE

#Survivor2: Η WIND χορηγός στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι επιβίωσης

18.01.2018 11:23
Απίστευτη εξέλιξη στο Survivor 2: Τι έκανε παίκτης πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο (Video) - Media

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2017. Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι επιβίωσης, το SURVIVOR 2, επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΙ την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Είκοσι τέσσερεις παίκτες χωρισμένοι σε δυο ομάδες (Διάσημοι/Μαχητές) θα περάσουν μια σειρά αγωνισμάτων και διαδικασιών που θα δοκιμάσουν τις ψυχικές και σωματικές τους αντοχές. Σύμμαχοι στη ψυχολογική ενδυνάμωση των παικτών θα είναι τα δώρα επικοινωνίας της WIND που θα τεθούν ως έπαθλα σε κρίσιμα για την εξέλιξη του παιχνιδιού αγωνίσματα  που όχι μόνο θα τους επιτρέπουν να έρθουν σε επαφή με την οικογένεια ή τους φίλους τους αλλά θα επιφυλάσσουν και πολλές εκπλήξεις.

Ανάμεσα στους διεκδικητές του επάθλου των 100.000€ θα είναι οι πρεσβευτές της WIND Running Team, Γιάννης Δρυμωνάκος (πρωταθλητής κολύμβησης) και Όλγα Φαρμάκη (fashion blogger) που θα εξαντλήσουν τις αντοχές τους στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου δείχνοντας ποιοι πραγματικά είναι! 

Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό SURVIVOR. 

Ποιος πιστεύετε πως θα τα καταφέρει; #deiksepoioseisai

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:27