15/12/2018 19:32:29
11.1.2010

Ώρα για zapping

Εντάξει, βρε Βάσω,

* Τι έγινε, παιδιά; Ήρθε η συντέλεια του κόσμου ή τζάμπα έδωσα άφεση αμαρτιών στους οχτρούς μου;

* Και σου το ’πα, Βάσω, να παρατείνουμε την άδειά μας μέχρι το 2012 κι ακόμα παραπάνω. Τώρα τι κατάλαβες που γυρίσαμε πίσω άρον άρον; Εντάξει με τον υμέναιο της Λαμπίρη, για τ’ άλλα τα προξενιά όμως ποιος ο λόγος να ενημερωθώ και να χαλάσω τη ζαχαρένια μου πρωτοχρονιάτικα; Ας χαρεί από μόνη της η Μπουμπούκα που βρήκε τρύπα και τρύπωσε στον AΝΤ1. Εμένα τι με κόφτει; Ένας λόγος παραπάνω που τη ζηλεύω παράφορα γιατί θα συγκατοικήσει με τον παλιό μας γνώριμο, τον χορευτή Ναλμπάντη, άντε γεια σου... Ν’ αρχίσει κι ο Μπουμπούκος να μαθαίνει καμιά αραμπέσκ τώρα που θα αναγκαστεί να αλλάξει δουλειά, καθότι το σουπερμάρκετ του Σαμαρά έχει βάλει σκοπό να τα κλείσει όλα τα μικρομάγαζα και τους πάγκους.

* Αχ, πάγκους είπα και πήγε ο νους μου στο χασαπομάχαιρο του Θεοφάνους με το οποίο μας έκανε ποδαρικό ο AΝΤ1. Ασφαλώς και δεν υποτιμώ, Βάσω μου, τον πρωτοχρονιάτικο μποναμά «Vissi reloaded», αλλά εγώ, αν θες να ξέρεις, έχω αλλού το νου μου. Συγκεκριμένα απορώ και εξίσταμαι πώς γίνεται και ο εν λόγω σταθμός παρά τις τόσες απανωτές ήττες που μετράει τα καταφέρνει να γίνεται μονίμως talk of the town. Έτσι, με το πες-πες-πες κατόρθωσε να ξεκολλήσει από τον πάτο της AGB το σόου του Γιούρι Γκέλερ και να φτάσουμε όλοι μαζί μονιασμένοι στον μεγάλο τελικό όπου ένα αγόρι με smoky eyes πήρε το βραβείο γιατί μπήκε, λέει, στη φωτιά και δεν κάηκε. Και πώς να καεί, στο Θεό σου, βρε Βάσω; Αφού το δαυλί το κράταγε η πιο ξανθιά από τις ξανθιές, η Δούκισσα με τ’ όνομα, και πιο πολλές πιθανότητες είχε να βγει βρεγμένος παρά τσουρουφλισμένος στα ματοτσίνορα. Αμ, πώς...

* Στις σολομωνικές των ημερών να μην ξεχάσω να συμπεριλάβω και τη νέα απειλή του Aντέννα ότι, και καλά, εκτός από τη Μανωλίδου επιστρέφει σύντομα στους δέκτες μας και ο καραγκιόζ μπερντές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Υεμένη σου λέει ο άλλος!

Η ποντικίνα των καναλιών

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.