search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:09
MENU CLOSE

Για λίγες μόνο παραστάσεις… στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία! (Photos)

18.01.2018 13:36
Όμιλος ΕΛΠΕ: Φωτοβολταϊκό σύστημα προσφέρει «Ενέργεια για Ζωή» - Media

 

Θα μπορούσε ο μάνατζερ μιας μεγάλης εταιρίας να γίνει ο τραγουδιστής μιας μπάντας;

Και πόσο συνηθισμένο ακούγεται ο ντράμερ της ίδιας μπάντας να είναι ένα στέλεχος του λογιστηρίου της ίδιας εταιρίας;

Θα μπορούσαν εργαζόμενοι από τη γραμμή παραγωγής, το τμήμα μάρκετινγκ και το συνεργείο καθαριότητας μιας εταιρίας, να αποτελέσουν μέλη μιας θεατρικής ή μιας χορευτικής  ομάδας που φιλοδοξούν να ανεβάσουν τις δικές τους παραστάσεις;

Στην περίπτωση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, οι δραστηριότητες αυτές είναι πραγματικές, βοηθούν τους εργαζόμενους να περνούν καλά, να διασκεδάζουν και να χτίζουν μεταξύ τους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας!

Λίγο πριν το τέλος του 2017, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ζήτησε από τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις της Αττικής, να δηλώσουν εθελοντικά συμμετοχή σε κάποιο από τα τρία εργαστήρια του προγράμματος «εμείς μΑΖί», τα οποία εμπνεύστηκε και δημιούργησε με την καθοδήγηση σημαντικών συνεργατών.

Το εργαστήριο υποκριτικού παιχνιδιού, με επικεφαλής τον γνωστό ηθοποιό Δημήτρη Κουρούμπαλη, συσπείρωσε την πιο ενθουσιώδη ομάδα συμμετεχόντων, οι οποίοι ξεκίνησαν με ασκήσεις υποκριτικής και αυτοσχεδιασμούς. Μετά από λίγα μαθήματα, κατέληξαν να κάνουν κανονικές πρόβες μέσα από θεατρικό παιχνίδι …απειλώντας το δάσκαλό τους ότι θα στήσουν δική τους θεατρική ομάδα και θα ανεβάσουν παράσταση!     

Το εργαστήριο μουσικής δεν θα  μπορούσε παρά να είναι το πιο κεφάτο, υπό την καθοδήγηση των γνωστών …σαματατζήδων Burger Project! Οι συμμετέχοντες σε αυτό δεν έχασαν ούτε μάθημα… ενώ ολοκληρώνοντας το εργαστήριό τους έπαιξαν ακόμα και τσαμπούνα!

Αποτέλεσμα αυτού του εργαστηρίου ήταν η ηχογράφηση ενός τραγουδιού το οποίο έγραψαν, συνέθεσαν και εκτέλεσαν οι μαθητές της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας …από κοινού με τους Burger Project!

Τέλος, το εργαστήριο χορού και κίνησης υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Μαργαρίτας Τρίκκα, άφησε πολλές υποσχέσεις ότι στο άμεσο μέλλον η Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα μπορούσε να δημιουργήσει το δικό της μιούζικαλ, στο οποίο σενάριο, θίασος, μουσική και χορευτικά  θα εξαρτώνται από τις εμπνεύσεις των δικών της ανθρώπων!

Η πρωτοβουλία αυτή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ξεκίνησε πιλοτικά από τις εγκαταστάσεις της Αθήνας και όλα τα εργαστήρια διεξάχθηκαν εντός του ωραρίου των εργαζομένων, ώστε η συμμετοχή τους να αποτελέσει και ένα δημιουργικό διάλλειμα στις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Η επιτυχία του προγράμματος «εμείς μΑΖί», τόσο από πλευράς ψυχαγωγίας των εργαζομένων όσο και από πλευράς ενδυνάμωσης των δεσμών συνεργασίας μεταξύ τους, δείχνει ότι σύντομα ανάλογη ευκαιρία πιθανόν να έχουν και οι εργαζόμενοι των εγκαταστάσεων της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:05