search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Ζευγάρι που βίαζε την 12χρονη κόρη του είπε στους αστυνομικούς: Καλύτερα εμείς παρά κάποιος μανιακός

18.01.2018 16:48
Ζευγάρι που βίαζε την 12χρονη κόρη του είπε στους αστυνομικούς: Καλύτερα εμείς παρά κάποιος μανιακός - Media

 

Ένα ζευγάρι κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης κόρης του, με τη μητέρα του παιδιού να φέρεται ότι δήλωσε στην αστυνομία: «Καλύτερα εμείς παρά κάποιος μανιακός».

Σύμφωνα με πηγές, ο πατέρας και μητέρα της 12χρονης, και οι δύο 34 ετών, κατηγορούνται για παιδοφιλία, αφού μετέτρεψαν το παιδί τους σε «σεξουαλικό σκλάβο».

Έχουν προφυλακιστεί στην πόλη Βόλγκογκραντ της Ρωσίας και εάν καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 20 έτη.

Υποστηρίζεται ότι το κορίτσι υποβλήθηκε σε συχνή σεξουαλική κακοποίηση από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Μάρτιο του 2017.

Ο πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του – συχνά με τη μητέρα στο ίδιο κρεβάτι – μέρα παρά μέρα. Η δε μητέρα κατηγορείται για σεξουαλικό «βασανισμό» του παιδιού με ένα «τεχνητό πέος».

Οι γονείς έχουν απαλλαγεί από τα γονικά τους δικαιώματα και η κοπέλα έχει τεθεί σε ειδική φροντίδα.

Η μητέρα δήλωσε στην αστυνομία ότι η ίδια είχε βιαστεί ως 13χρονη. Μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς ότι αυτή και ο σύζυγός της συμφώνησαν να «εκπαιδεύσουν την κόρη τους εκ των προτέρων για ενήλικη ζωή», ενώ στους ανακριτές της δήλωσε: «Καλύτερα από εμάς παρά από κάποιον μανιακό».

Τα βασανιστήρια του κοριτσιού έγιναν αντιληπτά όταν πήγε σε γιατρό με «προβλήματα στις περιόδους της» και εκείνος ανακάλυψε ότι δεν ήταν παρθένα. Το παιδί είπε στους αστυνομικούς για την κακοποίηση που υπέστη. Τότε, το ζευγάρι ομολόγησε τη φρικτή σεξουαλική κακοποίηση.

Πίστευαν ότι «ήταν καλύτερο για το παιδί να χάσει την παρθενιά του με τον πατέρα της» παρά να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με τη σεξουαλική ζωή με άλλους τρόπους, σύμφωνα με αναφορές. Έτσι, το κορίτσι αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς της όπου δέχτηκε σεξουαλικές επιθέσεις.

Η μητέρα της είπε ότι η κόρη της ήταν έτοιμη να συμμετάσχει σε τρίο με τους γονείς της.

Η γιαγιά και η προγιαγιά της κοπέλας έμεναν στον ίδιο όροφο αλλά δεν είχαν ιδέα για τη σεξουαλική κακοποίηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:15