search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Αναχωρεί το Festos Palace – Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος μετά την πρόσκρουσή του σε προβλήτα

19.01.2018 10:13
Αναχωρεί το Festos Palace - Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος μετά την πρόσκρουσή του σε προβλήτα - Media

 

Έτοιμο για αναχώρηση είναι το πλοίο Festos Palace που παρέμεινε την Πέμπτη το βράδυ δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς κατά τη διάρκεια του απόπλου του προσέκρουσε σε προβλήτα λόγω των θυελλωδών ανέμων. 

Νηογνώμονες προχώρησαν σε επιθεώρηση του πλοίου που όπως διαπιστώθηκε δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα ενώ έγιναν και οι απαραίτητες εργασίες ώστε να προχωρήσει στην εκτέλεση του δρομολογίου του.

Για το περιστατικό εξέδωσαν ανακοίνωση και οι Μινωικές Γραμμές: 

Από το Γραφείο Τύπου των Μινωικών Γραμμών ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, το βράδυ, το πλοίο H/S/F FESTOS PALACE, κατά τη διάρκεια των χειρισμών του απόπλου για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του από το λιμάνι του Ηρακλείου, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή, προσέκρουσε στην προβλήτα ελαφρά με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές στο εξωτερικό περίβλημα του πλοίου.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κανονισμών ασφαλείας και ασφαλούς διαχείρισης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και του νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, το H/S/F FESTOS PALACE παρέμεινε στο λιμάνι του Ηρακλείου και μετά την επιθεώρησή του κρίθηκε απολύτως αξιόπλοο και αναχώρησε σήμερα το πρωί για το λιμάνι του Πειραιά.

Όλοι οι επιβαίνοντες διανυκτέρευσαν στο πλοίο, είναι ασφαλείς και πολύ καλά στην υγεία τους.  

Το προκαθορισμένο για σήμερα δρομολόγιό του από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με ώρα αναχώρησης στις 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810-399899, 2810 229602, Πειραιάς: 210 4145744, Αθήνα: 210 3376910, ή στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33