search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:20
MENU CLOSE

Έλλη Στάη: Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική παρενόχληση – «Κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε» (Video)

19.01.2018 10:29
Έλλη Στάη: Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική παρενόχληση - «Κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε» (Video) - Media

 

Καλεσμένη στην εκπομπής «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Έλλη Στάη μιλώντας με λεπτομέρειες που συγκλονίζουν για τις φορές που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της όταν ανώτερός της «άνοιγε δρόμους» για μια μεγάλη καριέρα και σπουδαίες συνεντεύξεις για να της ζητήσει αργότερα το… αντάλλαγμα.

«Μου ανέθεσε από τις πρώτες κιόλας μέρες, παρόλο που ήμουν νέα ακόμα, να κάνω σπουδαία πράγματα, μεγάλες συνεντεύξεις. Εγώ τις έφερνα εις πέρας και ήμουν πολύ ευτυχής, έλεγα “βρήκα δρόμο, αναγνωρίζεται η αξία μου”. Αυτό συνεχίστηκε για δύο – τρεις μήνες, ώσπου άρχισα να δέχομαι κάποιες προσκλήσεις να πιούμε καφέ και τα λοιπά. Μέχρι εκεί ήταν καλά…

Μία μέρα με φώναξε στο γραφείο του να μιλήσουμε για την δουλειά, κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε σωματικά κατευθείαν! Είπα “αν δεν ξεκλειδώσετε τώρα την πόρτα, θα πατήσω τις φωνές, θα ουρλιάξω!”. Άνοιξε την πόρτα και βγήκα έξω» και τόνισε ότι την παραγκώνισε από την δουλειά.

Έτσι, αποφάσισε να φύγει και, μετά από ένα μήνα, της τηλεφώνησαν να πάει να πληρωθεί και της διεμήνυσαν πως, αν δεν γυρίσει πίσω, δεν θα βρει πουθενά αλλού δουλειά!» είπε η Έλλη Στάη που τελικά -όπως αποκάλυψε- έφυγε από τη δουλειά εκείνη.

Στην ίδια συνέντευξη η δημοσιογράφος μιλά για ακόμη μια φορά που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης αυτή τη φορά από γνωστό πολιτικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:19