search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:07
MENU CLOSE

Πιερία: Έκλεψαν μπαταρίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας αξίας 20.000 ευρώ

19.01.2018 12:28
ΨΗΠΤΕ: Κατατέθηκε νομοσχέδιο για την κάλυψη τηλεοπτικού σήματος των ακριτών - Media

 

Εννέα περιπτώσεις κλοπής και απόπειρες κλοπής, σε σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών εξιχνίασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 30 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο άνδρες ενεργώντας από κοινού, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2017, διέπραξαν επτά κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής ηλεκτρικών συσσωρευτών (μπαταρίες), παραβιάζοντας σταθμούς βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών σε περιοχές της Πιερίας. Η συνολική αξία των κλεμμένων συσσωρευτών, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 20.700 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

 

Πηγή: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:06