search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:20
MENU CLOSE

Διαδικτυακό «ξύλο» στη Δαλιάνη για το επεισόδιο Παπαγιάννη – Παυλίδου: Η αντίδραση του ηθοποιού μετά την απόλυσή του

19.01.2018 13:46
Διαδικτυακό «ξύλο» στη Δαλιάνη για το επεισόδιο Παπαγιάννη - Παυλίδου: Η αντίδραση του ηθοποιού μετά την απόλυσή του - Media

 

Στόχος επίθεσης μέσω υβριστικών σχολίων έχει γίνει η Αγγελική Δαλιάνη μετά το βίαιο επεισόδιο μεταξύ του συζύγου της, Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός που χρειάστηκε να αντικαταστήσει για λίγο τη Σοφία Παυλίδου, πλέον, λαμβάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαξιωτικά σχόλια για τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που προσπαθούν να αντικρούσουν τις διαδικτυακές κατηγορίες, υποστηρίζοντάς την.

Όπως είναι γνωστό, το θέατρο Χυτήριο με ανακοίνωσή του απομάκρυνε τον Μάνο Παπαγιάννη και στη θέση του μπήκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Η πρώτη αντίδραση, μάλιστα, του ηθοποιού μετά την απόφαση αυτή, ήταν η παρακάτω ανάρτηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:19