search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Tα χρώματα στα μαλλιά που θα δείτε παντού το 2018 (Photos)

20.01.2018 07:27
Tα χρώματα στα μαλλιά που θα δείτε παντού το 2018 (Photos) - Media

 

Οι μεγαλύτερες σταρ του Hollywood είναι αυτές που δημιουργούν τα trends και αυτό έγινε και το 2017. Τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως μας δείχνουν ποια είναι τα χρώματα στα μαλλιά που θα δούμε παντού το 2018.

Παστέλ Η Jourdan Dunn είναι η διάσημη που αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της μοβ. Οι παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλους και μπορούν να δώσουν στιλ στον καθένα. Αν είστε από τις τολμηρές δοκιμάστε το.

Χρυσό-ροζ Η Kate Hudson έβαψε τα μαλλιά της σε αυτό το χρώμα το οποίο άρχισε να γίνεται μόδα από το 2016. Δοκιμάστε το αν είστε ξανθιά καθώς πρόκειται για μια μικρή αλλά σημαντική αλλαγή.

Βαθύ σοκολατί Η Bella Hadid έχει λανσάρει εδώ και αρκετό καιρό το βαθύ σοκολατί το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς είτε είστε ξανθιά είτε είστε μελαχροινή.

Το χρώμα του πάγου Πρόκειται για το πολύ ανοιχτό ξανθό που πλησιάζει προς το άσπρο. Η Jennifer Lawrence λάνσαρε αυτό το χρώμα στα μαλλιά και το ίδιο έχουν κάνει και άλλες διάσημες σταρ του Hollywood. To μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αυτό το χρώμα μαλλιών χρειάζεται πολύ περιποίηση.

Αsh Brown Ombre Η Dakota Johnson έχει υιοθετήσει αυτό το χρώμα στα μαλλιά. Το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει φυσικό και ταιριάζει σε γυναίκες που είναι είτε ξανθές είτε καστανές και μελαχροινές.

Strawberry Champagne Δεν είναι ούτε ξανθό ούτε πορτοκαλί αλλά είναι ένα χρώμα που θα φωτίσει κάθε πρόσωπο. Η Ellie Bamber το προτίμησε για τα δικά της μαλλιά και μας κάνει να θέλουμε και εμείς το «καυτό» αυτό χρώμα και για τα δικά μας μαλλιά.

Πηγή: spirossoulis.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:01