search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Αμανατίδης: Το συλλαλητήριο δεν γίνεται στο κατάλληλο timing

20.01.2018 08:43
ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Γιάννη Αμανατίδη - Media

 

«Η κυβέρνηση εργάζεται για βιώσιμη λύση στο Σκοπιανό», επισήμανε ο Γιάννης Αμανατίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon, τασσόμενος κατά του συλλαλητηρίου της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Το συλλαλητήριο «δεν γίνεται στο κατάλληλο timing», σημείωσε. «Δεν είναι η φωνή στο εσωτερικό της χώρας το αυριανό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Γιατί γίνεται; Τι να αποδείξουν; Υπάρχει κάποιος Έλληνας που λέει ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική; Τα στοιχεία του αλυτρωτισμού πρέπει να εξαλειφθούν», ξεκαθάρισε.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών επισήμανε: «Με ψέματα και κραυγές δεν λύνεται το θέμα». «Οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ σοβαρές και δεν προσφέρονται για μικροπολιτική. Με ψυχραιμία, λογική και αποφασιστικότητα θα πάρει η χώρα μας το καλύτερο αποτέλεσμα», επανέλαβε.

Σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα στο Αιγαίο, ο Γιάννης Αμανατίδης χαρακτήρισε προκλητική τη στάση της Τουρκίας και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια τον Αύγουστο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03