search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:37
MENU CLOSE

«Ήμουν η φωνή της Μαίρης και στη συνέχεια της Λόρα στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»

20.01.2018 08:49
«Ήμουν η φωνή της Μαίρης και στη συνέχεια της Λόρα στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» - Media

Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι είναι η δημοφιλής αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά, με κεντρικό θέμα μια οικογένεια που ζούσε σε φάρμα στο Walnut Grove. Το σίριαλ ξεκίνησε να προβάλλεται στις 11 Σεπτεμβρίου του 1974 και ολοκληρώθηκε στις 21 Μαρτίου του 1983, σε 9 κύκλους. Η Λόρα και η Μαίρη Ίνγκλς ήταν δύο από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς; Γνωρίζετε ποια ηθοποιός έκανε τις φωνές των δύο κοριτσιών στα ελληνικά;

Σε συνέντευξή της στην Espresso, η ηθοποιός Έφη Πίκουλα εξομολογείται: «Με το που μπήκα στη δραματική σχολή άρχισα να δουλεύω. Με έπαιρναν οι δάσκαλοι σε μικρά ρολάκια σε σίριαλ της εποχής, όπως του Πρετεντέρη και του Ξενόπουλου. Την ίδια εποχή έκανα και μεταγλώττιση στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι -αρχικά στη φωνή της Μαίρης και στη συνέχεια της Λόρα»!

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:37