search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Ξεκληρίζεται η «βιομηχανία» του πορνό – Και 5η νεκρή τους τελευταίους τρεις μήνες

20.01.2018 12:00
Το μήνυμα της «Παναγίας» του Τζεφιρέλι για το Πάσχα με τον κορωνοϊό - Media

 

Λίγο μετά τον θάνατο της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, την αυτοκτονία της August Ames, το θάνατο της Shyla Stylez και τον θάνατο της Olivia Nova από αδιευκρίνιστη αιτία, ακόμη μία πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή -η πέμπτη τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η 23χρονη Olivia Lua, πρωταγωνίστρια σε σειρά ερωτικών ταινιών, πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης. 

Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models. 

«Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει πρόσφατα σχετικά με τον αριθμό των πορνοστάρ που έχει πεθάνει το τελευταίο έτος και με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο κατάλογος έχει μεγαλώσει περισσότερο», αναφέρει το πρακτορείο. 

«Μάθαμε σήμερα ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί – ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη», σημείωνει και προσθέτει ότι η νεαρή γυναίκα αντιμετώπιζε «μερικές προσωπικές προκλήσεις», πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχε δουλέψει τους τελευταίους μήνες.

«Η Olivia  δεν ήταν διαθέσιμη για δουλειά από τις αρχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μερικές προσωπικές προκλήσεις που την ανάγκασαν να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για σχεδόν τρεις μήνες. Ήταν εκτός για περίπου ένα μήνα και ήλπιζε να επιστρέψει στη δουλειά της στην αρχή αυτού του χρόνου», καταλήγει η ανακοίνωση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:01