search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:29
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Πήγε για μαλλί, βγήκε ξυρισμένος και το χρυσοπλήρωσε! (Photo)

20.01.2018 13:10
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Πήγε για μαλλί, βγήκε ξυρισμένος και το χρυσοπλήρωσε! (Photo) - Media

 

Αν και νέος σε ηλικία, ο πρίγκιπας William από πολύ νωρίς αντιμετώπιζε προβλήματα τριχόπτωσης. Και στα 35 του χρόνια, ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να υιοθετήσει ένα νέο λουκ, που ξάφνιασε τους πάντες.

Ξύρισε τα λιγοστά μαλλιά που του είχαν απομείνει! Μάλιστα, ο πρίγκιπας έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με το νέο λουκ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σε Παιδιατρική κλινική στο Λονδίνο.

Εντυπωσιακό ήταν ωστόσο και το ποσό που κατέβαλε στον διάσημο κομμωτή της Kate Middleton, Joy Willer. 180 λίρες πλήρωσε ο Γουίλιαμ, για να απαλλαχθεί από τις λιγοστές τρίχες.

Μετά το ντεμπούτο του με το νέο λουκ, ο πρίγκιπας έγινε θέμα στα social media, όπου στήθηκε… πάρτι! Αν και οι περισσότεροι συντάχθηκαν μαζί του και αποθέωσαν το ξυρισμένο του κεφάλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, ένας από τους λόγους – ο κυριότερος, για την ακρίβεια – που ο πρίγκιπας William πήρε την τολμηρή αυτή απόφαση, ήταν τα συνεχή πειράγματα του αδελφού του, Harry, για την καράφλα του.

Πηγή: mothersblog.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15