search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:18
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Τα δύσκολα είναι μπροστά

20.01.2018 13:22
Δ. Κουτσούμπας: Πάμε δυνατά! Την Κυριακή η Καισαριανή θα έχει ξανά νικητή τον Ηλία Σταμέλο - Media

 

Με δημοσιογράφους συναντάται αυτή την ώρα στη μουσική σκηνή “Κρεμλίνο” στον Πειραιά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Σε χαλαρή ατμόσφαιρα ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ συζητά μαζί τους και ανταλλάσσει απόψεις για την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας, ανέφερε ότι το 2018 είναι μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς το ΚΚΕ συμπληρώνει 100 χρόνια δράσης που είναι αναπόσπαστα δεμένη με την ιστορία του τόπου.

Η επέτειος αυτή θα τιμηθεί όπως της αξίζει, με πλήθος πολιτικών, πολιτιστικών και μορφωτικών εκδηλώσεων είπε ο κ. Γκιόκας, με πρώτη εκείνη της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά -την πόλη που ιδρύθηκε το ΚΚΕ- όπου σε εκδήλωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ο Δ. Κουτσούμπας θα παρουσιάσει τη Διακήρυξη της Κ.Ε. για τα 100 χρόνια του Κόμματος.

Ο κ. Γκιόκας τόνισε ότι ο εορτασμός της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, γίνεται με τα μάτια στραμμένα στο παρόν και στο μέλλον καθώς το ΚΚΕ αντλεί συμπεράσματα από την ιστορία του για να προβάλλει το Πρόγραμμα του και να γίνει πιο ικανό στην δράση του για την αναγέννηση του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Είπε ότι το ΚΚΕ δεν συμμερίζεται όσα επιχειρούνται να καλλιεργηθούν περί “εξόδου από τα μνημόνια”, αντίθετα θεωρεί ότι “τα δύσκολα είναι μπροστά” για τους εργαζόμενους συνολικά και βέβαια για τους εργαζόμενους του Τύπου.

Ο κ. Γκιόκας κατέληξε εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η επέτειος των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, μπορεί να αποτελέσει σταθμό στην πορεία του Κόμματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17