search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:08
MENU CLOSE

Η εκδίκηση άργησε… χρόνια – Ποια «έφαγε» τη Σπυροπούλου από το «Dancing»; (Video)

20.01.2018 14:01
To Gala του «Power of Love» αποδεκάτισε τον Τελικό του DWTS – Τι τηλεθέαση σημείωσαν Star και ANT1; - Media

 

Η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» το πρωινό του Σαββάτου έκανε μία αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

Την ώρα που ο Νίκος Γεωργιάδης σχολίαζε πως σύμφωνα με πληροφορίες του η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκλείστηκε από το «Dancing With The Stars 6» λόγω των οικονομικών απαιτήσεών της, η Ναταλία Γερμανού επεσήμανε:

«Οι δικές μου πηγές λένε πως τη Σπυροπούλου τη… «φάγανε’. Μία εκ των διασήμων που θα συμμετάσχει στο σόου. Και δεν είναι πολλές αυτές που έχουν τη δυνατότητα να πουν «ή αυτή ή εγώ»». H Nαταλία Γερμανού πρόσθεσε ότι δεν είναι η παρουσιάστρια του show το πρόσωπο που ανέφερε αλλά μία από αυτές που θα χορέψουν, αποκλείοντας πάντως την πιθανότητ να πει δημόσια το όνομα. Άφησε μόνο να εννοηθεί ότι υπήρξε στο παρελθόν αντιζηλία μεταξύ των δύο γυναικών λόγω κάποιου άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia τα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού ισχύουν έως ένα σημείο. Πράγματι η Kωνσταντίνα Σπυρωπούλου «φαγώθηκε» από το νέο «Dancing With The Stars» λόγω απαίτησης μίας εκ των συμμετεχόντων. Εκεί που διαφέρουν οι πληροφορίες μας είναι στην συμμετέχουσα του show που «έκοψε» με τις κινήσεις της την Κωνσταντίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Dailymedia.gr είναι η ίδια η παρουσιάστρια, Ευαγγελία Αραβανή, το πρόσωπο που έθεσε βέτο και με τις κινήσεις της αποκλείστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κίνηση της Αραβανή ήταν μία ανταπόδοση σε κάτι αντίστοιχο που είχε κάνει η Κωνσταντίνα στο παρελθόν, με θύμα εκείνη τη φορά την Ευαγγελία.

Δείτε τι ειπώθηκε από τη Ναταλία και τους συνεργάτες της στο πρωινό του Epsilon.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04