19/01/2019 21:52:38

Η υπέρτατη δοκιμασία του Master Chef: Πατάτες ξέρετε να καθαρίζετε; (Video)

Η υπέρτατη δοκιμασία του Master Chef: Πατάτες ξέρετε να καθαρίζετε; (Video) - Media

 

Τι χρειάζεται να ξέρει ένας μάγειρας για να αναδειχθεί στον επόμενο Έλληνα Master Chef; Κατ' αρχάς να  είναι εξπέρ της πατάτας.

Η πρώτη μεγάλη διαδικασία του διαγωνισμού μαγειρικής προέβλεπε πως οι 50 φιναλίστ θα έπρεπε να καθαρίσουν και να κόψουν πατάτες με τρεις τρόπους: Για τηγανητές, κυδωνάτες και ροδέλες. Φυσικά, η λεπτομέρεια έκανε τη διαφορά.

Στη δεύτερη φάση, οι εναπομείναντες κλήθηκαν να φτιάξουν μια ολαντέζ, μια σος με βάση τον κρόκο αυγού, όπου οι κριτές διάλεξαν ακόμη κάποιους που θα προκρίνονταν στην επόμενη φάση.  Τέλος, οι τελευταίοι που θα έπαιρναν το εισιτήριο για το επόμενο επεισόδιο θα έπρεπε να κάνουν κοτόπουλο πανέ.

Για ορισμένους, αυτή η διαδικασία ήταν και η τελευταία στο παιχνίδι. Όσοι παραμένουν, πρέπει να γνωρίζουν πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. "Η αυριανή ημέρα, θα είναι καθοριστική. Αυτή θα κρίνει την είσοδό σας, στην κορυφαία εικοσάδα του διαγωνισμού" σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τους κριτές.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.