search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Γνωστά καταστήματα στην Εγνατία πουλούσαν τσάντες και πορτοφόλια «μαϊμού» – Χειροπέδες στους ιδιοκτήτες

20.01.2018 14:04
Εφιαλτική εικόνα της αγοράς καταγράφει έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών - Media

 

«Λαυράκι» έβγαλαν σε οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργο εντοπίζοντας δύο καταστήματα στην οδό Εγνατία που πουλούσαν «μαϊμού» προϊόντα ως γνήσια και μάλιστα πολύ γνωστής εταιρείας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, δύο άτομα η 48χρονη ιδιοκτήτρια των δύο καταστημάτων και ένας 56χρονος υπεύθυνος του ενός καταστήματος σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Νομοθεσίας «Περί σημάτων, Νομοθεσίας περί «Αθέμιτου ανταγωνισμού», παραβάσεις που αφορούν στους «Κανόνες διακίνησης και αγοράς προϊόντων και διακίνησης αγαθών» και «Πλαστογραφίας».

Προηγήθηκε καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας και χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες, κατά τις οποίες στα δύο καταστήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 79 τσάντες, 28 πορτοφόλια, 11 φουλάρια,  έξι ζώνες και άλλα προϊόντα. τα οποία στο σύνολό τους έφεραν τον τίτλο της εταιρείας που εκπροσωπεί ο καταγγέλλων και αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thessnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:39