19/02/2020 19:47:16

Σοφία Παυλίδου: Τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση (Video)

Σοφία Παυλίδου: Τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση (Video) - Media

 

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να απασχολώ τα Μέσα αυτή τη στιγμή, για όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά. Δεν επιδίωκα ποτέ να απασχολώ εκτός από τη δουλειά μου με τίποτα άλλο τα Μέσα. Τη στιγμή που έγινε ένα συμβάν το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα χωρίς να το θέλω εγώ -δεν το έδωσα εγώ-, ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό το πράγμα. Τα πράγματα βρίσκονται στη δικαιοσύνη, από εκεί θα βρω το δίκιο μου», επισημαίνει η Σοφία Παυλίδου. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Epsilon, η ηθοποίος σημειώνει: «Δεν έχει σημασία αν σηκώσεις το χέρι σου να χτυπήσεις έναν άνδρα, ένα παιδί ή μια γυναίκα. Η βία είναι βία και όταν μάλιστα προκαλείται χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος είναι ακόμα πιο φρικτό».

«Είμαι καλύτερα γιατί, ευτυχώς, όλα αυτά που είχα ήταν μυϊκά, έχει ξαναέρθει το σώμα μου στην κανονική του κατάσταση. Το ψυχολογικό είναι το πιο φρικτό κι επειδή δεν μου είχε ξανασυμβεί, τώρα μπορώ κι εγώ να καταλάβω τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Προς το παρόν έχει συμβεί μια ηθική δικαίωση, αλλά εμένα με ενδιαφέρει το άλλο κομμάτι, η νομική δικαίωση», προσθέτει. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.