search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:28
MENU CLOSE

Απίστευτο: Δικαστής ζήτησε να αθωωθεί μητέρα που εκπόρνευε την ανήλικη κόρη της επειδή του το είπε… ο Θεός

20.01.2018 16:50
Κρήτη: Δικάζεται 45χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον φίλο της - Media

 

Μπορεί η δικαιοσύνη να είναι τυφλή, ωστόσο φαίνεται ότι έχει καλή… ακοή και δέχεται και μηνύματα από το… Θεό, όταν ο Κύριος το κρίνει απαραίτητο.

Αυτό δηλώνει ότι του συνέβη και ένας δικαστής στις ΗΠΑ, ο οποίος παρενέβη σε σύσκεψη ενόρκων και απαίτησε να αθωώσουν 32χρονη γυναίκα από βαριές κατηγορίες με το αιτιολογικό ότι του το είπε ο Θεός!

«Όταν ο Θεός μου λέει να κάνει κάτι, πρέπει να το κάνω», φέρεται να είπε ο δικαστής στους ενόρκους που συνεδρίαζαν για να αποφασίσουν για την ποινή μιας γυναίκας η οποία εκπόρνευε την ανήλικη κόρη της.

Πάντως, οι ένορκοι δεν φάνηκαν να είναι τόσο πιστοί, όσο ο δικαστής -ο οποίος εξαίρεσε εαυτόν από τη δίκη μετά την παρέμβασή του- και «έριξαν» 25 χρόνια φυλακή στην 32χρονη.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβει στο Τέξας και φαίνεται ότι δεν τελειώνει εδώ, καθώς η συνήγορος υπεράσπισης ανακοίνωσε ότι θα αιτηθεί επανάληψη της δίκης λόγω κακοδικίας…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:27