search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:51
MENU CLOSE

Στέλα ΜακΚάρτνεϊ: Είναι καιρός η… μόδα να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση

21.01.2018 08:37
Ταυτοποιήθηκε και άλλη σορός - Ανήκει στη Στέλλα Χριστοφίδου - Media

 

Η σχεδιάστρια μόδας Στέλα ΜακΚάρτνεϊ είναι έτοιμη να δει και στους διαδρόμους των ντεφιλέ το κίνημα #MeToo, το οποίο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ καλεί τις ηθοποιούς και όχι μόνο, να καταγγείλουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Είναι καιρός ο κλάδος της μόδας να μιλήσει λίγο περισσότερο» δήλωσε η ΜακΚάρτνεϊ κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ένα συναυλιακό γεγονός στο Λος Άντζελες, όπου παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή της για το Φθινόπωρο 2018 και την ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018.

«Είμαστε περίπου 80% γυναίκες στην εταιρεία, αλλά μου αρέσουν επίσης και οι άνδρες. Οπότε πιστεύω πολύ στην ισότητα» δήλωσε η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, η οποία φορούσε μαύρα ρούχα για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης Time’s Up.

Οι Κέιτι Πέρι, Κριστίνα Αγκιλέρα, Έμα Ρόμπερτς, Κέιτ Χάντσον και Γκόλντι Χόουν ήταν μεταξύ των διάσημων προσκεκλημένων της.

Ο πατέρας της σχεδιάστριας, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Beatles, Πολ ΜακΚάρτνεϊ είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι «υπερήφανος» για την κόρη του Στέλα και αστειεύτηκε ότι έλαβε την αίσθηση του στυλ από τον ντράμερ του συγκροτήματος, Ρίνγκο Σταρ, ο οποίος ήταν επίσης παρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47