search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:55
MENU CLOSE

Έξαλλη η Σκάρλετ Γιόχανσεν με τον Τζέιμς Φράνκο: Θέλω πίσω την καρφίτσα μου!

21.01.2018 11:26
Έξαλλη η Σκάρλετ Γιόχανσεν με τον Τζέιμς Φράνκο: Θέλω πίσω την καρφίτσα μου! - Media

 

Με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση γυναικών στο Λος Άντζελες, η Σκάρλετ Γιόχανσεν δεν δίστασε να τα βάλει δημοσίως με τον συνάδελφό της, ο οποίος αντιμετωπίζει 5 δημόσιες καταγγελίες από γυναίκες που ισχυρίζονται ότι τις παρενόχλησε.

«Πως μπορεί ένας άνθρωπος, δημοσίως να συμπαραστέκεται στα θύματα της σεξουαλικής παρενόχλησης και ιδιωτικώς να είναι θύτης απέναντι σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία εξουσία;» αναρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η ηθοποιός, αναφερόμενη στην κίνηση του Τζέιμς Φράνκο να φορέσει στην περσινή απονομή των βραβείων Golden Globes καρφίτσα «Time’s Up», που συμβολίζει το τέλος της ανοχής των θυμάτων.

«Παρεμπιπτόντως, θέλω την καρφίτσα μου πίσω» συμπλήρωσε οργισμένη.

Ο Τζέιμς Φράνκο έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εναντίον του από γυναίκες και δήλωσε ότι συμπαρίσταται στον αγώνα των θυμάτων.

Οι περισσότερες από τις καταγγέλουσες ήταν μαθήτριες στη σχολή υποκριτικής όπου δίδασκε ο 39χρονος και ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός τις έβαζε να κάνουν κάστινγκ ημίγυμνες και τους πρότεινε ρόλους πόρνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:55