search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Σέξι με σμόκιν η Κίρα Νάιτλι – Πρώτη δημόσια μετά τις σοβαρές καταγγελίες

21.01.2018 12:03
Σέξι με σμόκιν η Κίρα Νάιτλι – Πρώτη δημόσια μετά τις σοβαρές καταγγελίες  - Media

 

Η εμφάνιση της Κίρα Νάιτλι στο φεστιβάλ Sundance ήταν η πρώτη που πραγματοποίησε μετά τη σοβαρή αποκάλυψη ότι της έχουν επιτεθεί σεξουαλικά τέσσερις φορές.

Πριν λίγες μέρες η βρετανίδα ηθοποιός ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της στο Variety ότι την έχουν παρενοχλήσει σε βραδινές εξόδους της. «Μου έχουν πιάσει το στήθος, έχουν βάλει το χέρι τους κάτω από τη φούστα μου» αποκάλυψε για την ανδρική συμπεριφορά που έχει τύχει να αντιμετωπίσει σε μπαρ. Παράλληλα, ανέφερε ότι υπάρχει μια κουλτούρα σιωπής και bullying απέναντι στις γυναίκες του Χόλιγουντ.

Ένας λόγος που η Νάιτλι επιλέγει να μην πρωταγωνιστεί σε μοντέρνες ταινίες αλλά σε ταινίες εποχής, είναι ότι «οι γυναικείοι χαρακτήρες, στις περισσότερες ταινίες, πέφτουν θύματα βιασμού ή τους φέρονται χωρίς σεβασμό», όπως λέει. «Γι΄αυτό και προτιμώ να παίζω σε ταινίες ιστορικού περιεχομένου», κατέληξε.

Η 32χρονη επέλεξε ένα δυναμικό ανδρόγυνο λουκ για την εμφάνισή της, φορώντας ένα ανδρικό σμόκιν, το οποίο συνδύασε με κατακόκκινο κραγιόν και πιασμένα μαλλιά σε κότσο. Τη συνόδευε ο σύζυγός της, ηθοποιός Ντόμινικ Γουέστ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45