search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Ο ΠΑΟΚ «πήρε το δώρο» της ΑΕΚ και έπιασε κορυφή – Νίκη 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης

21.01.2018 15:43
Ο ΠΑΟΚ «πήρε το δώρο» της ΑΕΚ και έπιασε κορυφή - Νίκη 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης - Media
 
Με «επαγγελματική» εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης πετυχαίνοντας την ένατη νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, προσπερνώντας παράλληλα την ΑΕΚ στην βαθμολογία! 
 
«Ξετύλιξε» τα δώρα των παικτών του Απόλλωνα η ομάδα του Λουτσέσκου, που προηγήθηκε με τον Μακ και στο τέλος του πρώτου μέρους ο Κονέ με αυτογκόλ έκανε πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων. Ο Πρίγιοβιτς με το ένατο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Ναδάλες! 
 
Απογοητευτική εμφάνιση από την Ελαφρά Ταξιαρχία που ήταν τελείως ακίνδυνη στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες της να μην μπορούν να αλλάξουν δεύτερη πάσα! Πίεσαν στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι που είχαν και δοκάρι με τον Ναδάλες αλλά από εκεί και πέρα… εξαφανίστηκαν ξανά από το γήπεδο. 
 
Στους 40 βαθμούς ανέβηκε ο «δικέφαλος του βορρά» που θα περιμένει να δει μήπως ο Ολυμπιακός γκελάρει με την Ξάνθη και περάσει μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Στα… χαμηλά και τους 13 βαθμούς έμεινε ο Απόλλων. 
 
Πηγή: sport-fm.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10