16/10/2019 22:04:01

Μαλλιά κουβάρια Μπεγνής-Γεωργίου για τον Ντάνο (Video)

Αποκάλυψη: Το «όχι» του Ντάνου στο Survivor - Όλο το παρασκήνιο - Media
 
Η επιτυχημένη πορεία που έχει στους πίνακες τηλεθέασης η καθημερινή σειρά του Alpha, Το Τατουάζ, είναι προφανές ότι έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε ανταγωνιστές.
 
Με την κίνηση ματ του καναλιού και του Ανδρέα Γεωργίου να εντάξει στο καστ τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να τον τοποθετήσει απέναντι από το Survivor, τα σχόλια πύκνωσαν.
 
Το νέο ερώτημα που τέθηκε και εύλογα εν μέρει, είναι κατά πόσο θα μπορέσει ο Ντάνος να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε κάτι που είναι εντελώς έξω από όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα.
 
Στο πλαίσιο των διαδικτυακών σχολίων που έγιναν σχετικά, λοιπόν, αίσθηση προκάλεσε αυτό που έγραψε ο Μέμος Μπεγνής: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια».
 
Ο Ανδρέας Γεωργίου, μιλώντας στο Epsilon TV, έδωσε σκληρή απάντηση στον ηθοποιό:
 
«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα.
 
Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε».

Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.