search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Καρφιά Λαβρόφ κατά ΗΠΑ: Οι μονομερείς ενέργειες εξόργισαν την Τουρκία

21.01.2018 19:08
Συνάντηση Λαβρόφ - Βενεζουελάνου ομολόγου του στη Μόσχα  - Media
 
Οι «μονομερείς ενέργειες» των ΗΠΑ στο Ιράν κα τη Συρία εξόργισαν την Τουρκία, είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Kommersant.
 
«Πολλοί πολιτικοί αναλυτές διερωτώνται γιατί εμείς νοιαζόμαστε, υποστηρίζοντας ότι το χειρότερο είναι το καλύτερο: αφήστε τις ΗΠΑ να αποδείξουν την ανικανότητά τους να πετύχουν μια συμφωνία, (να επιδείξουν) τον καταστροφικό τους ρόλο στις διεθνείς σχέσεις, ας είναι στο Ιράν ή τη Συρία όπου οι μονομερείς ενέργειες έχουν ήδη εξοργίσει την Τουρκία» επισήμανε ο Λαβρόφ.
 
Στη συνέντευξη στην Kommersant, που έδωσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και δημοσιεύτηκε σήμερα, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τόνισε ότι οποιαδήποτε απόπειρα των ΗΠΑ, μέσω της επιβολής νέων κυρώσεων, να αλλάξουν την εξωτερική πολιτική της Μόσχας είναι «μη ελπιδοφόρα».
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:40