search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:55
MENU CLOSE

Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της Χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος

22.01.2018 06:15
Με Βαξεβάνη, Δούρου, Παππά, Σπίρτζη και άλλους συντρόφους γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Πολάκης (Photos) - Media

Ξημερώματα Δευτέρας και αφού «κάθισε ο κουρνιαχτός» έγραψε για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Τώρα που καθίζει ο κουρνιαχτός μερικές ψύχραιμες εκτιμήσεις». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε το κείμενό του ο Παύλος Πολάκης. Έγραψε ότι στο συλλαλητήριο (που είχε κόσμο αλλά όχι στα επίπεδα του 1992) για τη Μακεδονία συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός. Έβαλε όμως στην «εξίσωση» και ένα μεγάλο «αλλά».

«Αλλά τον τόνο τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους», συνέχισε.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη στο Facebook 

Τωρα που καθίζει ο κουρνιαχτός μερικές ψύχραιμες εκτιμήσεις

1)Το συλλαλητήριο ειχε κόσμο (αναμεςα 90-100 χιλιάδες) που προφανως δεν ειχε καμια σχεςη με τα συλλαλητήρια του 1992 που ειχαν προσεγγίσει τις 500.000 

2) συμμετείχε ΚΑΙ κόσμος που δεν ηταν ακροδεξιός ,αλλα τον τόνο τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ,οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτων ,ενα σκοταδιςτικο τμήμα της εκκληςιας με Ανθιμους και Αμβροςιους και βεβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια “σοβαρή Ακροδεξιά “με φαήλους ,σαμαράδες ,γεωργιαδηδες και στρατηγούς τύπου “ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις ” με μια λογική τύπου “που ειναι ένας λοχίας να μας σώσει “

3) ΟΛΟ αυτο υποδαυλιστηκε σιωπηρά η φανερά απο τη στάση του Μητσοτακη που έχοντας ξεμείνει απο πολιτικά καύσιμα και βλέποντας τη χώρα να βγαίνει απο το πηγάδι των μνημονίων ενέταξε τη ιστορια της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ελπίζοντας σε “ατύχημα ” στην κυβερνητική πλειοψηφια.

4) Για να μην ξεχνιόμαστε ο πρώτος που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία ηταν ο γερό Καραμανλής ,ο πρώτος που υπεγραψε την αναγνώριση ως υπουργός εξωτερικών ηταν ο Σαμαράς ,ο πρώτος που μιληςε για ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ηταν ο Κωνςταντινος Μητσοτακης .

5) Η ελληνική κυβερνηςη θα ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ στις διαπραγματεύσεις τα αυμφεροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον οποιο κίνδυνο “αλυτρωτισμού ” .Η αριστερά ΕΙΝΑΙ πατριωτική δύναμη και το εχει αποδείξει με το αίμα των αγωνιστών της εδω και πολλές δεκαετίες

6) ΟΛΑ κρίνονται και ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ στο κοινωνικό ζήτημα ,στους όρους ζωής της εργαζόμενης πλειοψηφίας σε μια ΕΛΛΑΔΑ που θα εχει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική ,θα εχει σχεσεις καλής γειτονίας και οικονομικής συνεργασίας με τα κράτη που συνορεύει .

7)Χρειαζεται ενα ισχυρό μέτωπο απέναντι σε όλον τον μειοψηφικό συρφετό της Ακροδεξιάς ,του φασισμού ,του σκοταδισμού και των νοσταλγών των Ναζί που νομίζουν πως πατώντας στα πατριωτικά αισθήματα του ελληνικού λαού και μετατρέποντας τα σε σκληρά εθνικιστικά θα αποκτήσουν ευρύτερα ακροατήρια.

Αυτη η χώρα πλήρωσε πολλα σε αυτή την κατεύθυνση ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !!!!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:54