17/01/2019 03:48:51

Κατεβάζει «ρολά» η παράσταση «Πετάει-Πετάει»: Με δάκρυα στα μάτια η ανακοίνωση από τη Βάσια Παπαγοπούλου (Videos)

Κατεβάζει «ρολά» η παράσταση «Πετάει-Πετάει»: Με δάκρυα στα μάτια η ανακοίνωση από τη Βάσια Παπαγοπούλου (Videos) - Media

 

Το τέλος της παράστασης «Πετάει, πετάει» αποφάσισε η Βάσια Παναγοπούλου μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε το επεισόδιο μεταξύ του Μάνου Παπαγιάννη και την Σοφίας Παυλίδου.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο ηθοποιοί παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, ανακοίνωσε την απόφασή της.

Λίγες μέρες πριν, είχε πραγματοποιηθεί από την ίδια η απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από την παράσταση με τα σενάρια να θέλουν να τον αντικαθιστά ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε γίνεται εφαρμοστεί σύμφωνα με τα λεγόμενα της Βάσιας Παπαγοπούλου καθώς μέσα σε λίγες ημέρες δεν είναι δυνατόν να βγει το ίδιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα με αυτό που είχε η παράσταση. Οπότε, εφόσον, οι δυο πρωταγωνιστές δε γίνεται να συνυπάρξουν στην παράσταση, αυτή κατεβάζει «ρολά».

Δείτε το σχετικό βίντεο...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.