search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:30
MENU CLOSE

Κατεβάζει «ρολά» η παράσταση «Πετάει-Πετάει»: Με δάκρυα στα μάτια η ανακοίνωση από τη Βάσια Παπαγοπούλου (Videos)

22.01.2018 09:26
Κατεβάζει «ρολά» η παράσταση «Πετάει-Πετάει»: Με δάκρυα στα μάτια η ανακοίνωση από τη Βάσια Παπαγοπούλου (Videos) - Media

 

Το τέλος της παράστασης «Πετάει, πετάει» αποφάσισε η Βάσια Παναγοπούλου μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε το επεισόδιο μεταξύ του Μάνου Παπαγιάννη και την Σοφίας Παυλίδου.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο ηθοποιοί παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, ανακοίνωσε την απόφασή της.

Λίγες μέρες πριν, είχε πραγματοποιηθεί από την ίδια η απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από την παράσταση με τα σενάρια να θέλουν να τον αντικαθιστά ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε γίνεται εφαρμοστεί σύμφωνα με τα λεγόμενα της Βάσιας Παπαγοπούλου καθώς μέσα σε λίγες ημέρες δεν είναι δυνατόν να βγει το ίδιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα με αυτό που είχε η παράσταση. Οπότε, εφόσον, οι δυο πρωταγωνιστές δε γίνεται να συνυπάρξουν στην παράσταση, αυτή κατεβάζει «ρολά».

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15