search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:11
MENU CLOSE

Σπυράκη: Η κυβέρνηση αγνοεί το λαϊκό αίσθημα για ΠΓΔΜ

22.01.2018 13:05
Σπυράκη: Οι λαϊκιστές όταν ανεβαίνουν στην εξουσία συμπεριφέρονται χειρότερα από τις ελίτ - Media

«Η κυβέρνηση αγνοεί το λαϊκό αίσθημα για την ΠΓΔΜ και κάνει εν κρυπτώ διπλωματία» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη προσθέτοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ακούει την ευαισθησία των πολιτών».

«Ο πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει μυστική διπλωματία. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε ότι υπάρχουν 5 προτάσεις από τον Νίμιτς και να το μαθαίνουμε από τα μέσα ενημέρωσης», τόνισε η κ. Σπυράκη μιλώντας στο ΣΚΑΪ. 

Αναφερόμενη στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι θα μιλήσει και πάλι την Τετάρτη στην πολιτική επιτροπή του κόμματος όπου θα «συναξιολογήσουμε τα γεγονότα». Οι βουλευτές της ΝΔ ήταν στο συλλαλητήριο είπε για να προσθέσει ότι «η έκφραση των πολιτών πρέπει να λαμβάνεται υπόψη». Για το θέμα του συλλαλητηρίου πάντως, καυτηρίασε τα ακραία φαινόμενα, υπενθυμίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν ο πρώτος και ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έθεσε αυτό το ζήτημα από την αρχή. 

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ από τον στρατηγό εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκο, η κ. Σπυράκη τόνισε πως «δεν θεωρώ ότι υπάρχει χώρος για νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ». Όλοι είναι ελεύθεροι να δοκιμαστούν είπε για να καταλήξει λέγοντας πως «εμείς είμαστε η μεγάλη δεξιά παράταξη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:11