search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος για Φράγκο: Στήνει πολιτική καριέρα πάνω στο όνομα όπως ο Σαμαράς

22.01.2018 13:41
Τζανακόπουλος για Φράγκο: Στήνει πολιτική καριέρα πάνω στο όνομα όπως ο Σαμαράς - Media

 

“Είναι προφανές ότι θέλει να στήσει μια πολιτική σταδιοδρομία πάνω στο ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ”  όπως και ο Σαμαράς. Κατ αυτό τον τρόπο τοποθετήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των συντακτών, κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή συνέντευξη του Φρ. Φράγκου στρατηγού ε.α. και πρώην Α/ΓΕΣ  όπου μεταξύ άλλων έδειξε διατεθειμένος να ηγηθεί ενός νέου κόμματος αν του ζητηθεί όπως είπε.

“Εμείς τον γνωρίζαμε ως εν αποστρατεία στρατηγό, τώρα εμφανίζεται και ως επιδοξος πολιτικός ηγέτης” είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συνεχίζοντας με την αιχμή πως αν εννοεί αυτά που λέει καλό είναι να γνωρίζει πως “ο τελικός κριτής” δεν είναι ούτε οι δημοσιογραφικοί διθύραμβοι και η προβολή από τα ΜΜΕ, αλλά ο ελληνικός λάος. Ο καθένας θα μετρήσει τις δυνάμεις του στις εκλογές, είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32