27/01/2021 12:59:07

«Ο θάνατος του Σάκη με ανακούφισε» (Video)

«Ο θάνατος του Σάκη με ανακούφισε» (Video) - Media

 

Υπήρξαν φίλοι για χρόνια ενώ συχνά ο ένας αποκαλούσε τον άλλον αδερφό. Ο θάνατος του Σάκη Μπουλά άφησε μεγάλη πληγή σε όλους τους δικούς του ανθρώπους αλλά και στο κοινό που τον αγαπούσε. Ωστόσο, ο ίδιος λέει ότι ο θάνατος αυτός τον ανακούφισε, καθώς δεν άντεχε να βλέπει τον φίλο του να υποφέρει. Ο λόγος για τον Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή ¨εμείς» αναφέροντας τα εξής:

 «Με τον Σάκη ήμασταν αδέρφια, σχεδόν 40 χρόνια μαζί. Ο Σάκης δεν έχει φύγει από τη ζωή μου. Δεν σοκαρίστηκα όταν πέθανε γιατί πέρασε μια παρακμή από αυτή την αρρώστια η οποία κάνει τον άνθρωπο να μην μπορεί να σκεφτεί, να μην μπορεί να γευτεί, να μην μπορεί να οσμιστεί. Κάπως με ανακούφισε ο θάνατός του. Έχω αντικείμενα, τον επικαλούμαι όταν σκέφτομαι και γράφω κάποιο κείμενο, τι θα έλεγε ο Σάκης εδώ. Όταν βγαίνω στη σκηνή νιώθω ότι τον έχω δίπλα μου».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.